maanantai 22. lokakuuta 2012

Pikainen puistovisiitti

Meidän oli sunnuntaina vähän tarkoitus lähteä Tampereen Pyynikille lenkkeilemään koko poppoo miästä myöten, mutta epävakaanoloisen sään ja muiden pikkujuttujen (mies karkasi heti aamusta metsään, noin niinkuin esimerkkinä pikkujutusta) vuoksi ei sitten lähdetty. Josko tälläviikolla sitten. Tai seuraavalla.

Käväistiin kuitenkin tänään Lempäälän pikkuisessa koirapuistossa, kun mulla oli asiaa apteekkiin ja tuumasin että olisi kiva käydä jätkien kanssa koiriksessa samalla pyörähtämässä, jos se on tyhjillään. Ja olihan se, ei siellä useinkaan ketään ole kun siitä ohikin ajaa. Pojat oli ihan mielissään päästessään lutkuttamaan pissoja, vaikka perkele minä en voi sitä toimintaa noilta sietää. Samalla nuo kuolaavat kuin vesikauhuiset opossumit, eikä se ole kaunista katseltavaa, kuten allaolevasta kuvasta näette Kasken taidonnäytteen; "Kato äiskä, jojo ja kupla samaan aikaan!"


 Kaski oli muutenkin vähän uivelona jatkuvasti, ei tuo ole mikään koirapuistokoira, ei vaikka puistossa ei muita koiria olisikaan. Poika luumuilee, pälyilee ja on kuin varpaillaan. Tällöin sillä on tällainen hakattu-piski-ilme:


Kyllähän nuo kaikelta nuuskimiselta ja lutkuttamiselta hieman ehtivät kirmaillakin. Pahoittelen seuraavan kuvan järkyttävää laatua. Pimeys+siitäjohtuva pitkä suljinaika ja korkea ISO-arvo+yleinen taitamattomuuteni ottaa liikekuvia=seuraava kuva. Seliseli. Anteeksi. Mutta on ne siis ainakin juosseet!


Lisäksi muutama randomiräpsy:



Kulo alkoi siinä sitten osoittaa sitkeällä vinkumisella, aidalla roikkuvien hihnojen haistelulla ja portilla pyörimisellä, että hän olisi nyt valmis jatkamaan matkaa puiston ulkopuolelle. Noh, ei noita kepit kiinnostaneet, eikä namit eikä toistensa kanssa riehuminen, niin pakkohan se oli pois lähteä. Käväistiin vielä viereisellä uimarannalla (hups) uittamassa tassuja ja juomassa. Oli ihan nättiä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti