lauantai 27. lokakuuta 2012

Lunta!

Lumet pois turkista painin jälkeen.
Niin, sieltähän se eilen satoi, ensilumi. Oli kiva viedä koirat ulos ja katsoa niiden reaktioita, kun viimevuonna pari ensimmäistä lumista viikkoa Kulo sekosi joka ulosmenokerta; ryntäili hihnassaan minkä kerkesi, kaiveli ja mussutti lunta ja hieroi itseään siihen ihan kohnotuksissaan. Tämänvuotinen reaktio oli aikatavalla hillitympi, kun alkuun kumpikaan ei tuntunut edes tajuavan että jotain muutosta olisi ulkona tapahtunut. Sitten Kaskella napsahti ja alkoi kauhea pentuhepulinkaltainen säntäileminen ja painimatseilu Kulon kanssa. Aikansa siinä riehuivat ja sitten oltiinkin jo taas sinut lumen kanssa eikä se jaksanut enää kiinnostaa. Sensijaan lumentulon lieveilmiöt kiinnostavat, kuten se että peuranjäljet tuntuvat olevan taas oikein superkiinnostavia, ja niitähän täällä riittää riesaksi asti. Röyhkeästi keskellä päivääkin peurat käyskentelevät tuossa etupihalla, mokomat. Ja käyvät linnunruokinta-automaateilla nuoleskelemassa siemeniä..

 Samalla kun eilen käytiin Mikon kanssa elokuvissa katsomassa uusinta Bondia, niin pyörähdettiin Nekalan Musti&Mirrissä hakemassa Kulolle uusi hihna. Entinen rasvanahkahihna oli jostakin mystisestä syystä murtunut eikä sitä uskalla enää käyttää; yksi nykäisy ja se voi mennä kokonaan poikki. Semmoisia riskejä ei viitsi ottaa kun tässä kotona on pakko lenkkeillä autoteillä niin ei ole kiva paikka hihnan pettää - etenkään kun Kärsä ei karkuun päästyään anna kiinni. Mukaan liikkeestä lähti siis 180 senttinen pyöreä, nahkainen hihna, ja lisäksi vielä uusi lelu ja Kaskelle testiin pötkö Maukas-sarjan naudan lihaista rasvaa.


 Tänään sitten perinteisenä viikonloppuohjelmana käytiin anoppilassa ja lumileikit jatkuivat sitten siellä. Kulolle varasin taas liinan mukaan niin pääsee vähän irrottelemaan. Ja kivastihan tuo ottaa kaiken tilapäisestä liikkumavapaudestaan irti. Käytiin lähinnä koluamassa anoppilan tuttuja rehupeltoja ympäri ja sitten ihmeteltiin miesväen puuhastelua ulkona. Lopuksi päästettiin Kaskikin vapaaksi ja tuli siinä muutamat kuvatkin sitten otettua.
Jos ihmettelette miksi osassa kuvia on ©-merkinnät ja osassa ei, se johtuu siitä että laittelen noita 'parempia' kuvia muuallekin ja silloin haluan niihin merkinnät laittaa. Huonommilla, vain blogiin tulevilla kuvilla ei ole niinkään merkitystä.. :D

Kärsä tykkää palloista.



Mosku ja Kaski.
Kaski sopisi vaikka Hurtan heijastinliivien mainoskuonoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti