torstai 18. lokakuuta 2012

Hirveä ja heijastimia.

Jeps, se on syksy taas ja hirvenlihakarkelot koirilla. :D Meille ihmisille ei tänä vuonna hirveä tulekaan, kun Mikko ei osallistu tänävuonna jahteihin, mutta eipä edellisvuotistakaan lihaa juuri ole tuolta pakkasesta hävinnyt. Koirille Mikko haki jokin aika sitten porukoiltaan hirvijätteitä; lihaisia kylkiluita, selkärankaa ja mitähänkaikkea. Ja uuden reissun saa tehdä kohta, kun putkiluita olisi myös kiva saada pakkaseen.

Koirien ilmeet on niin mainiot aina kun niille raakoja luita antaa. Silmät kiiltää ja pullistuu päästä, etenkin Nöösillä. Melkein sitä pelkää että ne pullahtaa ulos päästä. Kaskella oli kauhea kiire hotkaista omansa, mutta Kärsä nautiskelee ja nuoleskelee aina rauhassa ensin omansa ja alkaa vasta sitten mutustella. Lopuksi siinä käy yleensä niin että Kaski on syönyt jo omansa ja tulee kärkkymään Kulon herkkuja ja vaatimaan niitä itselleen. Pari rähinää on tässä viimepäivinä ollut, mutta ei mitään vakavaa sentään - ikinä ei nuo ole tosissaan tapelleet, ja toivottavasti ei muutaman luun takia tarvi tapellakaan. Enemmän siinä on aina ääntä kuin mitään fyysistä, Kaski kun on 'kova suustaan' mitä moisiin tilanteisiin tulee.

Kaski keskittyy...
..ja Kulo pälyilee.

Ja myös syystä syksy, on heijastinliivit kaiveltu esiin ja otettu aktiivikäyttöön iltalenkeillä. Meillä ihmisväellä on toki myös liivit, mun on samaa väriä Kulon liivin ja Mikon samaa väriä Kasken liivin kanssa, ja otsalamput tietenkin päässä. Kun itse autoilen niin arvostan suuresti että porukka pitää hämärälläkin heijastinliivejä päällä, mikään yksittäinen killutin ei näy yhtään mihinkään. Joku varmaan häpeää käyttää moisia, mutta eipä minusta ainakaan ole häpeä tuolla teidenvarsilla näkyä jo pitkältä ja ehkäistä näin vaaratilanteita.
Minusta pojat on ihan supersöpöt kun niillä on nuo heijastinllivit päällä, ja vähän harmittaa kun noille ei muuten tarvi pukea mitään söpöjä vaatteita päälle. :D Jos vahingossa furminoisin Kärsän kaljuksi ja saisin laittaa sille vaaleanpunaisen villakerraston...

Näin nätisti me odotetaan ulospääsyä ihkuissa heijastinliiveissämme.

Ja tältä me näytetään ulkona.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti