lauantai 11. kesäkuuta 2011

Napero komentaa.

Kaski on ollut nyt kotona 17 tuntia ja tuntuu kotiutuneen jo hyvin. Paikat on tutkittu moneen kertaan ja pissapaikatkin ovat löytyneet. Kauniisti tekee paperille, vaikka mattojakin on muutama lattialla. Ainakin toistaiseksi matot ovat säästyneet, mutta ei se niin haittaa vaikka likaantuisivatkin, ne voi aina pestä.

Kulon kanssa paraikaa järsivät vierekkäin siannahkarulliaan, että hyvin tuntuvat tottuneen toisiinsa. Kulo on edelleen leikeissään turhan päällekäyvä ja sitä pitää rajoittaa, mutta muuten kaikki on sujunut vallan hyvin. Kaski on tottunut kasvattajalla käyttämään ääntään ja se on Kulon mielestä äärimmäisen hämmentävää. Kulo kun on kotona hyvin hiljainen, eikä hauku kuin peurat ja oravat, niin äänekäs pohjislapsi on jotakin aivan uutta. Etenkin kun pieni komentaa Kuloa! Kulolla oli lelu suussa ja Kaski olisi sen toki itselleen halunnut, niin täytyi hiukan ääntää ja sekös Kuloa hämmensi. Katsoi korvat sivuilla lerppuen minua kuin kysyen että 'Äiti mitä tuo kakara tekee? Mitä se metelöi? Hiljennä se, pliis.'  Myös leikkiessään Kaski haukkuu paljon, kun taas Kulo on aina hiljaa kuin hauta. Ehkä Kaski oppisi, että kotona ollaan hiljaa ja vasta metsässä haukutaan, jos se sattuu yhtään imemään vaikutteita Kulosta. Tai sitten käykin toisinpäin ja Kulo alkaa haukkua enemmän, saas nähdä.

1 kommentti:

  1. Hei!Löysin sut petsiestä ;)) Tosi kiva blogi sulla ja hyvii kuvii! Katoppas mun blogi osotteessa: http://minajasulo.blogspot.com/
    On kyllä vähän tulsä toi tausta :((

    VastaaPoista