tiistai 14. kesäkuuta 2011

Haaste.

Ida ja Pipsa haastoivat tällaiseen valokuvajuttuun ja toki siihen täytyi tarttua.
1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi
2. Valitse neljäs kuva kansiosta ja julkaise se
3. Selitä kuva
4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama

Vähän täytyi kiertää sääntöjä, kun kansiot eivät ole mitenkään kauhean nätisti ja selkeästi koneella, mutta tällainen olisi kuva:
Tässä viimevuoden elokuulta koirapuistokuva, Jäpillä ikää n. 8,5 kk. Tähtinä tietenkin Kulo ja kaverinsa australianpaimenkoira Reino. Kivaa oli, ja kuten tässäkin näkyy, vauhti oli välillä hirmuinen. Ei paras kuva näistä kaveruksista, kansiossa olisi ollut kivoja painikuviakin, mutta jääkööt ne sinne homehtumaan, mitä niitä tässä julkaisemaan. :)

Koirapuistoilut ovat olleet nyt jo tovin vähän vähemmällä, toki pennun takia ettei Kulo tuo siihen mitään tautia puistosta, mutta myös sen vuoksi että Kulolla on hyvin ärsyttävä tapa nylkyttää muita puistossa olevia koiria. Kaikki aika menee siihen ja mulla hermo koiran repimiseen toisten selästä.
Viimeaikoina Kulo on joutunut myös muutamaan tappeluun ilman omaa syytään (näyttää selkeästi lepyttelyeleitä kun toinen tulee tuijottamaan ja ärhentelemään), niin mua ei huvita enää lähteä viemään tuota kenenkään maalitauluksi ja nyrkkeilysäkiksi. Ja se dreeverinomistajamummo voisi lakata käymästä puistoissa mokoman pipipääpiskin kanssa..

En nyt haasta ketään, mutta jos joku tämän tästä bongaa niin saa haastaa itse itsensä jos kiinnostusta löytyy. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti