tiistai 24. toukokuuta 2011

Vieraita

Tänään meillä kävi vieraita - tai no palotarkastaja, mutta koiralle vieras kuitenkin. Täytyi toki Kulon vähän haukkua ovella, mutta innoissaan olisi mennyt haistelemaan ja pussaamaan, kuten aina kaikkia. En tosin viitsinyt päästää kun tarkastaja näytti sen verran nyrpeältä ja ennakkoluuloiselta Kuloa kohtaan. Ymmärtäähän sen toisaalta, kun moisessa ammatissa käy monissa taloissa joissa on koira, eikä koskaan tiedä tuleeko se päälle vai ei. Meillä käy niin harvoin ketään vieraita, että koira oli ihan täpinöissään ja taisi harmistua kun joutui pihalle siksi aikaa, kun tarkastaja kierteli sisällä.

Kun tarkastaja oli lähdössä, koitin ulkona sanoa, että Kulo on ihan kiltti tapaus, niin vastaukseksi tuli: "Niinhän ne aina sanoo." Niin kai, Kulo vielä hyppäsi miestä vasten ennen kuin kerkesin naruun kiinni ja sit meikäläistä hävetti hieman.. Noh, mie tiedän että toinen on vain innoissaan, eikä millään tappomeiningillä, niin pitäisi riittää tarkastajasedällekin.

Pentuja mennään katsomaan vielä uudestaan helatorstaina, näin sovittiin kasvattajan kanssa. Mahtavaa, ei ihan koko aikaa tarvitse vain tyytyä kuvienkatseluun, onhan tässä vielä reilut kolme viikkoa kuitenkin odottamista kunnes saa palleron kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti