lauantai 11. elokuuta 2012

Puistoilua ja metsäreeni

Tänään käytiin aamupäivällä ensin Kulon kanssa Lempäälässä miittaamassa taas Petsieläisiä. Paikalla oli Kärsän lisäksi käppänät Luna ja Lahja. Aamulla pohdin että kumman koiran nappaan mukaani ja päädyin sitten Kuloon - virhe. Arvatenkin se vietti koko puistossaoloajan kieli Lunan persiissä.. Vähän väliä sille sai taas murista ja napata jäähyilemään, eikä tuo silti ota opikseen. Pallien lähtö alkaa olla taas askeleen lähempänä..



Noh, käytiin myös pieni kävelylenkki Lempäälän bigcitykeskustassa ja Kärsä käyttäytyi vallan moitteetta, vaikka onkin ollut maalaiskoirana taas hyvin pitkään. Meillä kun ei ole varmaan vuoteen kävellyt ainoakaan koirakko vastaan tässä kotinurkilla, koirattomia ihmisiäkin kohdataan äärimmäisen harvoin. Toisaalta enemmän Kaski tuommoista kaupunkisosiaalistamista kaipaisi kuin Kulo, joten ehkä ensikerralla teen fiksusti, ja päädyn sitten ottamaan sen Kasken mukaani ja jätän tuon kiimakärsän mätänemään kotiin. >:D




Miitistä kotiuduttuamme huilittiin hetki kotosalla ja lähdettiin sitten koko porukka (mie, Mikko ja piskit) avokin porukoiden metsään aloittelemaan Kasken reenailu syksyn linnustuskaudelle. Nöösille GPS-panta kaulaan ja metsään. Hienosti lapsi haki, vaikkakaan kukaan ei tiedä mitä, mutta ei kiehnännyt jaloissa ja teki töitä koko lenkin ajan. Pieni juoksutushan tuosta vain tuli, viisi kilometriä Kaski ehti painella kun kierreltiin vain 'omassa' metsässä, mutta Nöysi näytti nauttivan kirmailusta ja kieli lerpatti parikymmentä senttiä kuonosta pihalla aina kun jätkä poikkesi näyttäytymään. Oli kyllä aika kuuma ilma, että ei ihmekään ja ihan senkin vuoksi pidettiin lenkki aika lyhyenä. Muutaman kerran yhytettiin pyy, mutta muuten oli metsässä aika rauhallista eläinten kannalta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti